spinex-naprapati.no © 2007

 

 

       

 

   Online booking eller ring: 41171691

 

 

 

                                                  Hodepine

 

                                       Nakkekink  

 

                       Skulderplager     

 

                 Musearm        

 

          Senebetennelse           

 

   Ryggplager/isjias              

 

Hofteproblem                 

 

   Kne/fotplager                    

 

         Idrettsskader mm...                   

 

Skulderplager

 

Skulderplager er en vanlig tilstand, som kan ha mange ulike årsaker. Får man smerter i skulderområdet er dette veldig smertefullt og kan påvirke hverdagen betydelig. Som mange andre tilstander i øverste deler av kroppen så er overbelastning en vanlig årsak. Andre vanlige årsaker er dårlig kroppsholdning, dårlig arbeidsstilling, Impingement (innklemning av sener), forkalkninger, senebetennelse, slimposebetennelse, trauma, instabilitet og muskelubalanse.  

Differensialdiagnoser: Supraspinatustendinitt, kalkskulder, frossen skulder (frozen shoulder), bursitt (slimposebetennelse), musearm, instabilitet, impingemet, kapselproblematikk (bevegelsesproblem)  og nakkeproblematikk.

 

Det er som du da forstår viktig å finne årsaken til hvorfor du har vondt i skulderen. Ved første konsultasjon får vi mye informasjon etter å ha fått din sykdomshistorie. Deretter gjør vi en klinisk undersøkelse for å faststille en diagnose. Å finne årsaken til plagene er av betydning for å behandle riktige strukturer og bruke de rette behandlingsteknikkene.

 

Hvordan blir jeg kvitt skulderplagene?

Det viktigste ved arbeidsrelaterte problemer er variasjon. Langvarig arbeid med statisk belastning bør unngås. Varier arbeidsoppgavene dine, og tilpass arbeidsmiljøet ditt slik at kroppen får rom for naturlige bevegelser. Hvis problemene først har oppstått kan en naprapat hjelpe deg med å begrense de akutte smertene. Smerte er et varselsignal og skal tas på alvor. Naprapaten kan også hjelpe deg med treningsråd og ergonomiske tips.

                      

 

                        

 

 

 

 

Her finner du oss:

 

Smestad

(Smestad Helsesenter)

Sørkedalsveien 90A, 0376 Oslo