Spinex-naprapati.no © 2007                    

 

 

      

 

  Online booking eller ring: 41171691

 

 

 

 

 

 

  Sliter du med muskel og

  leddplager?

 

  Hos oss er du i fokus!

 

  Kontakt oss idag

  for bestilling

  av time.                                  

 

                                                      

 

 

Napraptene:

 

 

Rikard Edberg

 

"Jag är 32 år och kommer från ett litet samhälle 5 mil utanför Göteborg som heter Skene. Jag har alltid interesserad mig för kropp och träning, därför var Naprapatutbildningen et helt naturligt valg för mig.

Efter min grundutbildning tok jag ett år på Folkhögskola, med idrottsinriktning. Jag har dessutom varit ledare på Friskis & Svettis i flera år, du finner mig även som träningsledare på Mølleparken, Oslo. Jag har även jobbat i Nord Norge på fiskfabrik och efter det reste jag til Nya Zealand och Australien"

 

Rikard drar flere ganger i året til Stockholm der han utdanner instruktører som skal bli styrkeromsinstruktører på Friskis&Svettis både i Norge og Sverige

 

"Jag kom til Oslo och blev endel av Spinex Naprapati februari 2007. Eftersom jag tränar og jobbar som instruktör på Friskis & Svettis öppnade vi avdelning i deras lokaler på Grünerløkka"

 

 

Monica Aschim 

 

"Eg er 30 år og kjem opphavleg frå Kviteseid i Vest-Telemark. Eg gjekk idrettslinja ved Bø Vidaregåandeskule før eg tok eit år på folkehøgskule, med fotografi som fordjuping. Deretter fortsette eg på NTNU i Trondheim der eg tok Psykologi grunnfag, det var under detta året eg fann ut eg ville bli Naprapat, det etter å ha lært meir om yrket på ei utdanningsmesse. Det tok eit år før eg la inn søknad til skulen i Stockholm, fyrst ville eg eit år til USA og jobbe som AuPair, detta var eit fantastisk år med mange fine og opplevingsrike minne. Ei stund var eg inne på tanken å bli der og studere grafisk design, men fann til slutt ut at det var kroppen eg ville jobbe med.

Eg har alltid vore aktiv, spilla i 2 divisjon fotball og litt på kretslaget til Telemark. Elles likar eg godt å vera ute i skog og mark. Eg er og veldig interessert i foto og å reise"

 

Monica starta Spinex Naprapati i desember 2006, og driv denne saman med Rikard Edberg, dei har i dag 2 avdelingar i Oslo.

 

Monica jobbar også som lærar på ein privatskule i Oslo, som utdannar bl.a massører, her undervisar ho i triggerpunkt og stretching, som er hennar rette element

 

Monica driv og å utdannar seg til instruktør i babymassasje, og etter eksamen vil ho tilby kurs retta til foresatte med spedbarn. Kurset startar i månasskifte februar/mars 2011.

 

 

 

             

 

                      

 

                        

 

 

 

 

Her finner du oss:

 

Smestad

(Smestad Helsesenter)

Sørkedalsveien 90A, 0376 Oslo

 

 

Eller ring oss på Tlf:

 

41 17 16 91