Spinex-naprapati.no © 2007                    

 

 

            

 

    Online booking eller ring: 41171691

 

 

 

 

     Visste du at hodepine er en av de vanligste årsakene til legebesøk

 

   Spenningshodepine er den

   vanligste av typen, og årsaken

   er spendte muskler i og rundt

   ansiktet, hodet og nakken

 

   Andre relaterte symtomer

   er: Svimmelhet, Tannpine,

   Ansiktssmerte,

   Kjeveproblem og Nakke-

   plager/ låsninger

 

   Vi hjelper deg med

   din hodepine!

 

                                                                      

 

 

Om Naprapati:

 

Naprapati  er en manuell behandlingsform, det vil si at naprapaten bruker hendene som sitt arbeidsverktøy. Mange naprapater bruker også ulike apparater og eventuelt nåler i sin behandling, men dette er da oftest som supplement til manuelle behandlingsteknikker.

Hva gjør en naprapat?

En naprapat har kroppens bevegelsesapparat som sitt spesialfelt, der behandlinger går ut på å korrigere feilstillinger i ledd og jobbe opp muskulatur som ikke jobber optimalt. Mye av naprapatens jobb er å diagnostisere og finne årsaken til personens plager. Første konsultasjon er ofte litt lengre på grunn av sjukdomshistorien som blir tatt og undersøkelser som naprapaten velger ut fra dine plager.

Din naprapat setter deretter opp en behandlingsstrategi, som kan variere fra 3-5 behandlinger om det er akutte plager, til en litt lengre behandlingsserie om plagene har vart en god stund.

Behandlingen varierer ofte fra gang til gang, ettersom naprapaten vil se forandringer i dine plager. Det er alltid en variasjon i behandlingsteknikker, disse manuelle behandlingsformene er: Manipulasjon, mobilisering, tøyning, massasje, smertebehandling med nåler, artikulering og strøm m.m

 

Hvem bør gå til en naprapat?

Alle kan gå til en naprapat. Ettersom naprapaten har så bredt spekter av teknikker og så lang utdannelse kan din naprapat tilrettelegge en behandling som passer deg og dine plager.

 

Mange velger å gå til naprapat for å forebyggende, vedlikeholde og noen ser på det som velvære, mange ser viktigheten av å investere  i sin egen kropp og helse!

 

Den største pasientgruppen til naprapaten er de med muskel og skjelettplager!

Vanlige problemområder er: Hodepine, Lumbago, Isjias, Skulderplager, Nakkeplager, Ryggplager, Musearm, Tennis/golf-albue, Akillesplager, Idrettsskader og andre plager i kroppens muskler, ledd og bindevev.

 

Tid og Pris hos naprapat?

En naprapat bruker ofte rundt 45 min. ved første konsultasjon

Oppfølgningskonsultasjon varer fra 30-45 min.

Pris hos vår naprapat: Alltid 550 kr

 

Her finner du oss:

Smestad

(Smestad Helsesenter)

Sørkedalsveien 90A, 0376 Oslo

 

 

 

 

Eller ring oss på Tlf:

 

41 17 16 91